AZX MEDIA - AZX.HU
INFORMÁCIÓ BELEVALÓ PESTI CSAJOKNAK

A fotómodell-, a film- és a médiavilágban könnyed szereplési, feltűnési lehetőségeket kereső - legalább átlagos testalkatú, jó humorérzékű, társaságot kedvelő, óvatosan kalandos kihívásokat kereső, alapjában belevaló fiatal /16-28 év/, - inkább - független pesti csajoknak remek, korrekt és igen kedvező ajánlatot mutatunk be az alábbiakban. Ha érintettnek érzed magad, akkor tekintsd át az alábbiakat! 

 
AZX MEDIA

KEZDŐ "KLASSZIKUS" FOTÓMODELL:

A klasszikus fotómodell vállal szexis öltözetes (jelmezes), divat, fürdőruhás és fehér-neműs fotózást. 16 éves kortól lehet jelentkezni, de 18 éves kor alatt írásos szülői hozzájárulás szükséges. Az előzetes beszélgetést követően az elfogadott jelentkezővel egy két-három beállításos fotóportfoliót készítünk (beállításonként 15-25 fotó, a be-állítás két-három öltözetet jelent), amely fotókból készült válogatás a modell saját ol-dalán megjelenik a hivatalos weboldalunkon. Az elkészült fotókat a modell CD-n vagy egyéb hordozón a teljes méretű változatban megkapja (nem kereskedelmi célú) szabad felhasználásra - hirdetésekben és közösségi oldalakon történő közlésre. A felvételt egy személyes beszélgetés előzi meg a körúti irodánkban, ahol további korrekt tájékozó-dásra nyílik lehetőség. A bejutott jelentkezőknek szakmai támogatást és az esetleges felkérések esetén javaslati segítséget is adunk. Lehetőség van továbbá egy 1-2 perces szerkesztett bemutatkozó szöveges videoclip elkészítésére is, amely bárhol szabadon bemutatható.

Figyelem: A nyitó portfolió fotózása és oldalunkon a saját nevű weblap fenntartása és kezelése 5-10.000 Ft. Ebből eredően több költség nincs. Az esetleges további fo-tózások költsége ebben a kategóriában 2-4.000 Ft, igények szerint (A harmadik fizetett fotózás után további kettő már ingyenes!) Hirdetheted magad a közösségi oldalakon, mint fotómodell és akár nagy sikered is lehet! A szerkesztett - szabadon felhasználható HD minőségű - promóciós videoklip elkészítése - esetleg némi zenével aláfestve - 5-10 ezer Ft.

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET, TÉGED IS FELFEDEZHETNEK!!! MI SEGÍTÜNK!

 

AMIT MEG KÉNE ADNOD A JELENTKEZÉSHEZ:

          - NÉV

          - SZÜLETÉSI ÉVED

          - LAKHELYED (település vagy kerület)

          - JELENLEGI FOGLALKOZÁSOD (nem a munkahelyed)

          - RÖVID BEMUTATKOZÁS

          - NÉHÁNY (nem túl régi) FOTÓ CSATOLÁSA

 

HA ÉRDEKEL A DOLOG JELENTKEZZ E-MAILBEN!

 
AZX MEDIA

KEZDŐ AKT-FOTÓMODELL:

Az aktmodell vállal szexis öltözetes (jelmezes), divat, fürdőruhás és fehérneműs va-lamint mezítelen fotózást művészi, reklám vagy privát alapon - ezt mindig a modell dönti el. Az alsó korhatár 18 év, a felső korhatár külsőtől függően akár 33 is lehet. Az előzetes beszélgetést követően elfogadott jelentkezővel egy két-három beállításos fotóportfoliót készítünk (beállításonként 15-25 fotó, a beállítás két-három öltözetet jelent), amely fotókból készült válogatás a modell saját oldalán megjelenik a hivatalos weboldalunkon. Az elkészült fotókat a modell CD-n vagy egyéb hordozón a teljes mé-retű változatban megkapja (nem kereskedelmi célú) szabad felhasználásra - hirde-tésekben és közösségi oldalakon történő közlésre. Az aktfotózás csak a fentebbi "jelmezes" anyag elkészülte után jöhet szóba, hiszen az aktmodellek is szerepelnek majd a klasszikus modellek oldalán is. A felvételt egy személyes beszélgetés előzi meg a körúti irodánkban, ahol további korrekt tájékozódásra nyílik lehetőség. A bejutott jelentkezőknek szakmai támogatást és az esetleges felkérések esetén javaslati segít-séget is adunk. Lehetőség van továbbá egy 1-2 perces szerkesztett bemutatkozó szöveges videoclip elkészítésére is, amely bárhol szabadon bemutatható.

Figyelem: A nyitó portfolió fotózása és oldalunkon a saját nevű weblap alatti fenn-tartása és kezelése 5 ezer Ft-tól. Ebből eredően több költség nincs. Az esetleges további fotózások költsége ebben a kategóriában 2-3.000 Ft (vagy 0), igények szerint. Hirdetheted magad a közösségi oldalakon, mint fotó- és akt-fotómodell. nagy sikered és akár is lehet! A promóciós videoklip elkészítése szerkesztéssel - akár némi zenével aláfestve - 5-10 ezer Ft.

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET, TÉGED IS FELFEDEZHETNEK!!! MI SEGÍTÜNK!

 

AMIT MEG ADNOD A JELENTKEZÉSHEZ:

          - NÉV

          - SZÜLETÉSI ÉVED

          - LAKHELYED (település vagy kerület)

          - JELENLEGI FOGLALKOZÁSOD (nem a munkahelyed)

          - RÖVID BEMUTATKOZÁS

          - NÉHÁNY (nem túl régi) FOTÓ CSATOLÁSA

 

HA ÉRDEKEL A DOLOG JELENTKEZZ E-MAILBEN!

 
AZX MEDIA

SAJÁT DIGITÁLIS FOTÓSOROZATTAL JELENTKEZŐ HÖLGYEKNEK - ORSZÁGSZERTE

Amennyiben saját digitális fotósorozattal kívánod bemutatni magad szakmai weboldal-unkon, akkor erre is nyílik lehetőséged. Saját címes szakmai weblapunkon közölheted a maximum 14 fotót tartalmazó referencia anyagodat egy rövid bemutatkozó szöveg kísé-retében. Ennek a megoldásnak az éves költsége 2.000 Ft. Anyagodat kiajánljuk a fotós és más megbízói köröknek, kérésedre díjmentes tanácsadást biztosítunk az esetleges felkérések okán.

Ha érdekel a lehetőség: FOTÓMODELL - KliKK!

 
ANTONFILM

PESTI CSAJOK - FÜGGETLEN FILMES LÁNYTÁRSULAT - A NAGY FELTŰNÉS!

PASIMENTES FELNŐTTFILM-ELEMEKKEL BŐVEN FŰSZEREZETT INTERNETES JÁTÉKFILMSOROZATOT TERVEZÜNK, AMELY NÉHÁNY PESTI LÁNY TITKOS ÉLETÉRŐL - KÜLÖNLEGES KAPCSOLATÁRÓL, TÖRTÉNETÉRŐL SZÓL. AZ EROTIKUS JELENETEKKEL, IZGALMAS ÉS SZEXI LÁNYKALANDOKKAL, REMEK ALAPTÖRTÉNETTEL, SOK IMPRÓVAL GAZDAGÍTOTT FILMÜNK STÁB NÉLKÜL, KIZÁRÓLAG A LÉTREJÖVŐ TÁRSULAT KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL KÉSZÜL. FIGYELEM! CSAK ÖT FŐSZEREPLŐNK LEHET! 

Alakuló független filmes lánytársulatunk várja fiatal, átlagosan arányos testalkatú, magukban nőies színészi képességet érző, kreatív gondolkodású, jó humorérzékű, érdekes kalandokat elfogadó, egyáltalán nem szégyenlős, belevaló és a finom vagy némiképp felfokozott, de olykor humoros vagy krimiszerű pasimentes erotikus jelenetektől nem visszariadó Pesti Csajok érdeklődését (18+).

Ez a lehetőség nem alkalmas az esetleges anyagi gondok gyors megoldására, ezért kizárólag azoknak a fiatal hölgyeknek az érdeklődését várjuk, akiknél nem ez a fő szempont. Akiben viszont él a különösen érdekes és színvonalas feltűnési lehetőség iránti komoly érdeklődés és beugrana ebbe a műfajba (amely végül akkor is színészet, ha néhányan nem úgy gondolják), azt a fiatal hölgyet örömmel várjuk egyeztető beszélgetésre. Tehát kizárólag biztos anyagi háttérrel rendelkező - inkább független - fiatal pesti leányok érdeklődésére számítunk! Siker esetén azért meglehet a nagyobb pénz is, de erre nincs tökéletes garancia - mert ez is egy piac. Viszont a komolyan érdeklődő csajok számára egy izgalmasan élvezetes buli lehet ez a történet.

Inkább független leányok jelentkezését várjuk, hogy a projekt érdekében és az esetleges alakuló vagy létező párkapcsolat miatt ne adódhassanak a későbbiekben  visszavonhatatlan konfliktusok és esetleg sokba kerülő szerződésszegési problémák!

A kialakuló társulatunknál csak saját költségek merülhetnek fel - városon belüli utazás, étkezés, buliköltségek - a weblapjainkhoz és a hirdetésekhez (film promócióhoz) szükséges fotókat és esetleges filmklipeket díjtalanul - közös elgondolás alapján - készítjük el, ministúdiónkban és külső helyszíneken. A fotók - nem kereskedelmi alapon - szabadon felhasználhatók az Internet közösségi oldalain is.

CSAK BUDAPESTI (vagy nagyon közeli) LAKHELLYEL ÉS SOK TERVEZHETŐ SZABADIDŐVEL RENDELKEZŐ (INKÁBB FÜGGETLEN) LEÁNYOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK.

MÁR PROFI MÓDON (LEGALÁBB 3 FELNŐTT-FILMBEN SZEREPELT) HÖLGYEK JELENTKEZÉSÉT SAJNOS NEM TUDJUK FOGADNI!

HA JELENTKEZNÉL EGY ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÓ BESZÉLGETÉSRE BUDAPESTI IRODÁNKBA, AKKOR E-MAILBEN ADD MEG AZ ALÁBBI ADATAIDAT:

- NÉV:

- LAKHELY (kerület):

- SZÜLETÉSI ÉVED:

- JELENLEGI FOGLALKOZÁSOD:

- EGY IGEN RÖVID BEMUTATKOZÓ LEÍRÁS MAGADRÓL:

- NÉHÁNY BEMUTATKOZÓ FOTÓ CSATOLÁSA.

Az esetlegesen elküldött anyagodat bizalmasan kezeljük és olyan helyen tároljuk - addig, ameddig a személyes egyeztető és információs beszélgetés meg nem valósul -, ahol az Internetről nem hozzáférhető. Jelentkezésed természetesen visszavonható!

További rövid információt a fényképes jelentkezésedre küldünk, ahogy az előzetes beszélgetésre is majd e-mailben egyeztetünk.

A nekünk küldött anyagodat okafogytán véglegesen töröljük.

 

ANTONFILM - AZ ALAKULÓ FÜGGETLEN FILMES TÁRSULAT - E-MAIL

IGAZÁN REMEK FELTŰNÉSI LEHETŐSÉG - INFORMÁCIÓ! - KliKK MOST IDE!

ANTONFILM